Over Ons
Click Here

Ons werk spreekt voor zich

Hier bij SSB Klusbedrijf staan er twee dingen voorop. Onze passie voor het vak, en onze betrokkenheid bij uw project. Al sinds 1997 zijn wij al actief in deze sector. Wij zijn het keurmerk in de bouw, en ruim 20 jaar zetten wij ons in voor kluswerk eerst in het buitenland, en nu in Nederland. Zowel bij nieuwbouw als renovaties bent u bij ons op het goede adres. Alles op het gebied van klussen kunnen wij aan. Alle kamers van kelder tot zolder kunnen wij vakkundig opleveren van begin tot eind. Neemt u vooral even een momentje op onze site. In onze gallerij kunt u zien wat wij zoal gedaan hebben, en wat wij eventueel voor uw project kunnen betekenen. Wij laten graag ons werk voor zich spreken. Met onze vakkundigheid, professionele advisering, en enthusiasme om het beste resultaat te leveren voor de beste prijs, zorgen wij dat u jarenlang tevreden bent als wij weg zijn.

Neem gerust contact up voor een offerte, en hopelijk zien wij u dan snel

SSB Klusbedrijf specialiteiten:

  • Keuken bouw / keuken renovatie
  • Toilet aanleg / renovatie
  • Badkamers

SSB Klusbedrijf: voor bijna alles

Als klusbedrijf beperken wij ons niet tot een enkel onderwerp. Je moet nou eenmaal veel kennen en kunnen als het gaat om verbouwen of renoveren. Wij zijn dan ook trots op de lengte van de lijst met diensten die wij u kunnen bieden. In alle kamers in uw huis kan onze expertise toegepast worden, want als wij tapijt kunnen leggen in de woonkamer, dan kunnen wij dat uiteraard ook in de slaapkamer. Wilt u een muur tussen twee kamers verwijderd om meer ruimte te creëren, dan zorgen wij er voor dat het lijkt alsof het altijd slechts een enkele kamer is geweest. Wilt u een muur gebouwd om een enkele kamer in tweeën te delen, elk met zijn eigen deur, dan zorgen wij dat het lijkt alsof de architect het idee zelf al had.
In twintig jaar kom je natuurlijk een hoop verschillende klanten tegen met een hoop verschillende wensen, en zo hebben wij met veel verschillende werkzaamheden veel ervaring op kunnen doen. Van stukadoors- en timmerwerk, tot behangen en schilderen. Dit geeft u de vrijheid om ons in te huren voor meer dan alleen dat ene laminaatvloertje dat gelegd moest worden. Wij kunnen gelijk de gordijnen ophangen, de badkamer opknappen, en dat muurtje van uw erf afhalen wat al tien jaar een doorn in het oog is. Kortom, wat er ook geklust moet worden, wij staan bij SSB Klusbedrijf voor u klaar.